Turizem

Rezervacije počitnic

Pred vami je spletna aplikacija za rezervacijo počitniških kapacitet. Trenutno je mogoče na ta način rezervirati hišice v Čatežu in Dom paraplegikov Semič.

Uporaba aplikacije je enostavna. Na koledarju, ki se pojavi pred vami, so prosti termini beli, medtem ko so zasedeni obarvani rdeče. Želene dneve označite, izpolnite kontaktne podatke, pošljite rezervacijo in v najkrajšem času vam bomo na vaš elektronski naslov potrdili rezervacijo, hkrati pa po pošti poslali vse potrebno. Več informacij o hišicah v Čatežu in Domu paraplegikov v Semiču lahko na teh povezavah - Hišice Čatež - Dom Semič

HIŠICE 161, 162 in 163 vsebujejo:
-  toliko kopalnih kart kolikor je prijavljenih gostov vendar največ šest
- omogočajo dva neomejena vstopa v zimsko ali poletno Termalno riviero
-  vsakemu gostu v času bivanja pripada enkrat obisk Savne parka za tri ure med tednom od ponedeljka do petka razen v terminih 15.02.-03. 03.2019, 19.04.-05.05.2019, 25.10-03.11.2019 in 20.12.-31.12.2019
- posteljnino in čiščenje po odhodu.

HIŠICE 164
- v ceni niso vključene kopalne karte in posteljnina
- v ceni je vključeno čiščenje

Cenik za hišice Čatež za leto 2019: najkrajše obdobje za rezervacijo sta dve nočitvi!

Cenik Hišica 161
štiri ležišča
Hišica 162-163
šest ležišč
Hišica 164
štiri ležišča
Meseci člani zunanji člani zunanji člani in zunanji
jan., feb., mar.,

Zunanji 40 EUR -nočitev

HIŠICA 161

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno, po zaključenem terminu vam tudi ni potrebno počistiti hišice, za kar je poskrbljeno.

V poletnem terminu od 1.6. do 31.8 je hiške možno najeti za ne manj kot šest nočitev v primeru, da želite manj se obrnite na predstavnika Zveze.

100 1119100 1119100 1120100 1123DSCN8124100 1108

HIŠICA 162

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ta hišica ima sicer tudi mansardo, kjer  sta dva spalna prostora, v enem je zakonska postelja, v drugem pa postelja in dodatno ležišče. Spodaj je predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico in teraso, V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s petimi stoli, dve ločeni postelji  in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno s strani čistilnega servisa, ki po zaključenem terminu tudi počisti hišico.

100 1094100 1104100 1141100 1147DSCN8236100 1101

HIŠICA 163

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

100 1088100 1089100 1141100 1143DSCN7919100 1128

HIŠICA 164

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji, ena od njih je električna in tako omogoča nemoteno uporabo tudi težje gibalno oviranim osebam. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

Po končanem terminu hišico za seboj počistite, da bo pripravljena za naslednjega gosta.

Kopalne karte niso vštete v ceni.

100 1113DSCN8126DSCN8128DSCN8231100 1142DSCN7930