Turizem

Rezervacije počitnic

Pred vami je spletna aplikacija za rezervacijo počitniških kapacitet. Trenutno je mogoče na ta način rezervirati hišice v Čatežu in Dom paraplegikov Semič.

Uporaba aplikacije je enostavna. Na koledarju, ki se pojavi pred vami, so prosti termini beli, medtem ko so zasedeni obarvani rdeče. Želene dneve označite, izpolnite kontaktne podatke, pošljite rezervacijo in v najkrajšem času vam bomo na vaš elektronski naslov potrdili rezervacijo, hkrati pa po pošti poslali vse potrebno. Več informacij o hišicah v Čatežu in Domu paraplegikov v Semiču lahko na teh povezavah - Hišice Čatež - Dom Semič

Cenik za hišice Čatež za leto 2022: najkrajše obdobje za rezervacijo sta dve nočitvi!

PRISPEVEK ČATEŽ

59,00€ /nočitev

74,00€ /nočitev

PRISPEVEK ZA HIŠICO 164 (4 – ležišča) : 20 €/nočitev - celo leto

V ceno hišk 161, 162 in 163 so vključene kopalne karte,  hišice bodo opremljene s posteljnino, poleg tega bo po končanem terminu poskrbljeno za čiščenje.
Hiška 164 v ceni NE vključuje kopalnih kart in posteljnine, vključuje pa končno čiščenje.
Kopalne karte gostje lahko kupijo na recepciji kampa.

Ob prijavi na recepciji gosti prejmejo programirane zapestnice in sicer:
V obdobju, ko obratuje samo zimske Termalna riviera ter v spomladanskem obdobju do 24.06.2022 in v jesenskem obdobju od 01.09.2022 omogočajo programirane zapestnice 2 (dva) vstopa dnevno s po 3 (tremi) urami kopanja zimski
Termalni rivieri, razen v spodaj navedenih terminih, ko programirane zapestnice omogočajo 1 (en) vstop dnevno s 3 (tremi) urami kopanja v zimski Termalni rivieri.

Termini z 1 (enim) vstopom dnevno s 3 (tremi) urami kopanja, ko obratuje samo zimska Termalna riviera: 22.10. – 01.11.2022, 24.12. - 31.12.2022
Terme Čatež si pridružujejo tudi pravice do spremembe režima vstopov za kopanje glede na smernice pristojnih inštituciji (NIJZ) za preprečevanje širjenje virusa Covid-19.
Doplačila: - ponoven vstop 5,90 € odrasli, 4,90€ otroci 5-12 let, podaljšano časovno omejen vstop 1,50 € za vsako začetno uro.
Prihod v hišico je po 14.00 uri odhod pa do 10.00 ure na dan odhoda. Nakup kopalnih kart je pogojen s prijavo bivanja na recepciji Apartmajev in Kampa. Kopalne karte veljajo na dan nakupa. V primeru neizkoriščene kopalne karte  ter v primeru izpada električne energije ali druge višje sile denarja ne vračamo.
Ko boste prejeli NAPOTNICO o dodeljenem terminu, bo potrebno v roku desetih dni plačati akontacijo kot garancijo, da ste resni interesent (velja za 7 – dnevne termine ali več). V primeru, da ne plačate akontacije, se bo smatralo, da odstopate od rezervacije. Preostali znesek prispevka je potrebno plačati v roku, napisanem na POLOŽNICI – namen nakazila.

Akontacija za hišice 161, 162 in 163: 150,00 €

Akontacija za hišico 164:  50,00 €

V  letu 2022 bomo članom, ki prejemajo denarno socialno pomoč ali varstveni dodatek, znižali skupni znesek plačila za 100,00 € za rezervacije v trajanju najmanj 7 dni. (ne velja od 27.6.2022 – 29.8.2022.)
V kolikor boste uveljavljali znižanje plačila, skupaj s prijavnico  pošljite Odločbo  centra za socialno delo, iz katere  je razvidno, da prejemate omenjena transferja po Zakonu o socialnem varstvu.
Upravni odbor ZPS je na svoji 23. redni seji, dne 23.11.2015 sprejel sklep, da je doplačilo za hišnega ljubljenčka 5,00 €/dan. V prijavnico obvezno vpišite število hišnih ljubljenčkov. V primeru, da se ugotovi, da uporabnik ne bi izpolnil te rubrike, se bi pa potem udeležil s hišnim ljubljenčkom, je kršitelj za njega dolžan plačati za 100 % višji prispevek, v nasprotnem primeru  mora takoj zapustiti počitniški objekt.
Čistočo in inventar bomo po vsaki izmeni tudi preverjali. V primeru hujše nečistoče ali poškodbe inventarja, bomo uporabniku storitev in sanacijo dodatno zaračunali.
Prijavite se lahko na mobilno številko 041/653-640, telefon 01/43-27-138 in mailu info@zveza-paraplegikov.com.

TERMINI   2022 ČATEŽ

04.04.2022 – 11.04.2022          11.04.2022 – 18.04.2022          18.04.2022 – 25.04.2022

25.04.2022 – 02.05.2022*          02.05.2022 – 09.05.2022                    09.05.2022 – 16.05.2022

16.05.2022 – 23.05.2022           23.05.2022 – 30.05.2022                     30.05.2022 – 06.06.2022

06.06.2022 – 13.06.2022          13.06.2022 – 20.06.2022         20.06.2022 – 27.06.2022*

27.06.2022 – 04.07.2022*         04.07.2022 – 11.07.2022*         11.07.2022 – 18.07.2022*

18.07.2022 – 25.07.2022*         25.07.2022 – 01.08.2022*         01.08.2022 – 08.08.2022*

08.08.2022 – 15.08.2022*        15.08.2022 – 22.08.2022*        22.08.2022 – 29.08.2022*

29.08.2022 – 05.09.2022           05.09.2022 – 12.09.2022                     12.09.2022 – 19.09.2022

19.09.2022 – 26.09.2022            26.09.2022 – 03.10.2022                    03.10.2022 - 10.10.2022

10.10.2022 – 17.10.2022           17.10.2022 – 24.10.2022          24.10.2022 – 31.10.2022*

31.10.2022 – 07.11.2022           07.11.2022 – 14.11.2022                     14.11.2022 – 21.11.2022

21.11.2022 – 28.11.2022           28.11.2022 – 05.12.2022                     05.12.2022 – 12.12.2022

12.12.2022 – 19.12.2022         19.12.2022 – 26.12.2022*         26.12.2022 – 02.01.2023*

Z * označeni termine je možno koristiti samo v celotnem terminu v nasprotnem primeru je potrebno kontaktirati vodjo letovanja na mail ziga.bajde@zveza-paraplegikov.com ali telefon 041/653-640

Če uporabljate brskalnik Internet Explorer, prosim za rezervacijo termina pišite na ziga.bajde@zveza-paraplegikov.com!

HIŠICA 161

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno, po zaključenem terminu vam tudi ni potrebno počistiti hišice, za kar je poskrbljeno.

V poletnem terminu od 1.6. do 31.8 je hiške možno najeti za ne manj kot šest nočitev v primeru, da želite manj se obrnite na predstavnika Zveze.

100 1119100 1119100 1120100 1123DSCN8124100 1108

HIŠICA 162

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ta hišica ima sicer tudi mansardo, kjer  sta dva spalna prostora, v enem je zakonska postelja, v drugem pa postelja in dodatno ležišče. Spodaj je predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico in teraso, V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s petimi stoli, dve ločeni postelji  in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno s strani čistilnega servisa, ki po zaključenem terminu tudi počisti hišico.

100 1094100 1104100 1141100 1147DSCN8236100 1101

HIŠICA 163

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

100 1088100 1089100 1141100 1143DSCN7919100 1128

HIŠICA 164

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji, ena od njih je električna in tako omogoča nemoteno uporabo tudi težje gibalno oviranim osebam. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

Po končanem terminu hišico za seboj počistite, da bo pripravljena za naslednjega gosta.

Kopalne karte niso vštete v ceni.

100 1113DSCN8126DSCN8128DSCN8231100 1142DSCN7930