• Aktualni dogodki

Pozdravljene sodelavke in sodelavci

7. April 2020

Minilo je tri tedne od kar smo se zaradi osebne varnosti in varnosti drugih omejili na delo od doma. Prepričan sem, da nam uspeva, čeprav imam včasih občutek, da je dela še več. In to kljub močni komunikacijski podpori, ki nam jo nudi sodobna tehnologija. Vendar po informacijah sodeč, smo tudi ta način dela kar dobro osvojili. Verjamem, da je ta »čudni« čas, ko se cela država, Evropa in svet spopadajo z nevidnim virusom, tudi priložnost, da postorimo tiste stvari, ki jih v rednih vsakodnevnih obveznostih tega leta nismo uspeli zaključiti.
Spoštovane sodelavke in sodelavci, verjamem, da nam bo vsem skupaj uspelo prebroditi to izredno stanje in se bomo kmalu spet srečali na starih lokacijah. Po nekaterih vladnih prognozah lahko to pričakujemo že konec tega meseca, po mojem pa se bomo po prvomajskih praznikih tam do sredine maja počasi pričeli s previdnostjo spuščati v normalne tirnice našega delovnega procesa. Do takrat pa dragi moji ostanimo povezani preko različnih komunikacijskih poti, čuvajmo sebe in svoje najbližje z odgovornim ravnanjem, da ostanemo zdravi, predvsem pa v tem trenutku ostanimo doma. Kljub tem nenavadnim okoliščinah, ko smo fizično izolirani, pa v tem tednu nezadržno prihajajo velikonočni prazniki, prazniki upanja in življenja, ki jih bomo letos očitno praznovali dokaj drugače od ustaljene prakse.
Zato drage članice spoštovani člani, sodelavke in sodelavci, ob tej priložnosti vsem Vam in Vašim dragim želim vse dobro, predvsem pa doživete in blagoslovljene velikonočne praznike.

Predsednik
Dane Kastelic