• Aktualni dogodki

Podarite Objem topline Zvezi paraplegikov Slovenije

20. Junij 2019

Podjetje Studio Moderna d.o.o. organizira družbeno odgovoren projekt Objem topline, ki nevladnim organizacijam omogoča pridobitev donatorskih sredstev. Ker želijo čim bolj izključiti subjektivno izbiro, obiskovalcem spletne strani http://objemtopline.dormeo.net/ omogočajo, da sodelujejo v postopku izbora tako, da glasujejo za organizacije, ki si po njihovem mnenju najbolj zaslužijo donacijo.
V mesecu juniju (1. do 30.) bo v projektu sodelovala tudi Zveza paraplegikov Slovenije, ki ji lahko podarite svoj objem.

1) Objem podarite tako, da pod izbrano organizacijo kliknete gumb »podarjam objem«. Ko to naredite prvič, objem še ni podarjen, saj se je potrebno najprej registrirati z vašim e-mail naslovom.

2) To pomeni, da se vam po prvem kliku na gumb »podarjam objem« pojavi okno, v katerega vpišete vaš e-mail.

3) Na e-mail, ki ga boste vpisali, vam bomo takoj poslali sporočilo, v katerem se bo nahajala povezava, na katero morate klikniti, da potrdite sodelovanje. S tem je registracija uspešno opravljena in odprla se vam bo spletna stran Objema topline, kar pomeni, da lahko sedaj normalno podarjate objeme (brez ponovne registracije).

4) Pod organizacijo, ki ji želite podariti objem, kliknete gumb »podarjam objem« in številka se bo obarvala zeleno. To pomeni, da je bil objem uspešno podarjen. Vsak dan lahko podarite po 1 objem vsaki sodelujoči organizaciji. Torej, če v roku 24 ur po prvič podarjenem objemu, še enkrat kliknete »podarjam objem«, se bo številka obarvala rdeče, kar pomeni, da ste danes tej organizaciji objem že podarili in ga ne morete več. Organizator bo prvim trem vsak mesec podaril skupno do 1.000 € (z DDV).