• Aktualni dogodki

Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske ima novega predsednika

10. Marec 2020

Društvo paraplegikov jugozahodne Štajerske je na rednem volilnem Zboru članov 7. marca 2020 izvolilo novega predsednika društva. Krmilo društva je od dolgoletnega predsednika Janeza Hudeja prevzel Matej Lednik.
Janez Hudej je ob razrešnici predstavil nekatere največje dosežke v svojem 20 letnem predsednikovanju društva in razloge zakaj se poslavlja od vodenja društva. Ob tem se je vsem članom in sodelavcem zahvalil za sodelovanje v preteklih 20 letih. Člani zbora so za podpredsednik izvolili Nenada Stojakoviča in nov Upravni odbor, ki bo v naslednjem mandatnem obdobju vodil društvo. Sestavljajo ga: Simon Gračnar, Vesna Novak, Nataša Lotrič, David Razboršek, Boris Hebar, David Škorjanc in Aleš Povše. Predstavnike društva za Skupščino Zveze paraplegikov Slovenije bodo določili na prvi  seji novega upravnega odbora. Sledile so še volitve za nadzorni odbor, ki mu bo s Francem Ivenčnikom in Srečkom Vodebom predsedoval Janez Hudej.
Zveza paraplegikov Slovenije se Janezu Hudeju zahvaljuje za izredno in uspešno vodenje društva, novemu vodstvu pa želi nadaljevanje bogatega dela, ki stoji na dobro postavljenih temeljih.