• Aktualni dogodki

Dosegljivi kljub odsotnosti v prostorih Zveze

29. Marec 2021

Zveza paraplegikov Slovenije - odgovorno z ukrepi Vlade RS do varovanja javnega zdravja - od 1. do 9. aprila 2021 svoje poslovanje prilagaja trenutnim epidemiološkim razmeram!
Zaradi razglasitve ukrepov Vlade glede zajezitve epidemije COVID 19, smo se na Zvezi paraplegikov Slovenije odločili, da v zaščito zdravja uporabnikov, zaposlenih in drugih z nami povezanih državljanov, skušamo maksimalno odgovorno pristopiti k prizadevanjem države in odgovornih institucij. Posledično bodo prostori Zveze paraplegikov Slovenije na Štihovi 14 v Ljubljani od 1. do 09. aprila 2021 zaprti, zaposleni pa v glavnini na koriščenju letnega dopusta. Najnujnejša potrebna dela bodo imela točno določene naloge odrejene za delo od doma.
Potrudili pa se bomo, da bo osebna asistenca v času zmanjšane operativnosti pri uporabnikih potekala nemoteno. Če nas boste potrebovali, pokličite svojega usklajevalca ali nam pišite na elektronske naslove. V primeru, da bo vaš usklajevalec ta dan odsoten, se za pomoč obrnite na dežurnega usklajevalca na telefonski številki 051 640 848. V nujnih primerih vam je le-ta na voljo tudi izven rednega delovnega časa.