Dohodnina

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni

Vsak državljan Republike Slovenije lahko do 1 % svoje dohodnine nameni tudi Zvezi paraplegikov Slovenije. To lahko storite do 31. decembra. Plemenito dejanje ne vpliva na višino plačila vaše dohodnine. Če se za donacijo dohodnine ne odločite, se vaša dohodnina vrne v Proračun RS. Vašo dohodnino, ki jo boste namenili Zvezi paraplegikov Slovenije, bomo porabili izključno za akcijo GIbalno ovirani gore osvajajo (GOGO), Čebelarsko sekcijo invalidov na vozičkih in drugih invalidov ter za sozaložništvo slikanic in knjig, ki jih napišejo naši člani. Če ste nam že namenili del dohodnine, vam ni treba ponovno izpolnjevati obrazca. Za to vašo gesto se vam ob tej priložnosti še posebej zahvaljujemo.
Kje in kako lahko oddate obrazec za namenitev dela dohodnine? 
1. Obrazec Zahteva za namenitev dela dohodnine za donacije natisnite, dopolnite s svojimi podatki, podpišite ter pošljite na naš naslov Zveza paraplegikov Slovenije, Štihova 14, 1000 Ljubljana.
2. Obrazec lahko enostavno oddate elektronsko prek storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki ali mobilne aplikacije eDavki. V tem primeru kot upravičenca navedete Zvezo paraplegikov Slovenije z davčno številko 96624116.
Hvala, ker boste postali dobrodelni in z vašim plemenitim dejanjem pomagali Zvezi paraplegikov Slovenije.