Dohodnina

Nič vas ne stane, da ste dobrodelni

Vsak državljan Republike Slovenije lahko do 1 % svoje dohodnine nameni tudi Zvezi paraplegikov Slovenije. To v letošnjem letu lahko storite do 31. maja. Plemenito dejanje ne vpliva na višino plačila vaše dohodnine, če se za donacijo dohodnine ne odločite, se vaša dohodnina vrne v Proračun RS. Vašo dohodnino, ki jo boste namenili Zvezi paraplegikov Slovenije, bomo porabili izključno za preventivne akcije, ki preprečujejo poškodbe in obolenja na hrbtenjači. Če ste nam že namenili del dohodnine, vam ni treba ponovno izpolnjevati obrazca. Za to vašo gesto se vam ob tej priložnosti še posebej zahvaljujemo.
Kje in kako lahko oddate obrazec za namenitev dela dohodnine? Postopek:
1. Kliknite na -  Obrazec -  ga natisnite, izpolnite s svojimi podatki, podpišite ter pošljite na naslov: Finančni urad Ljubljana, p.p. 107, 1001 Ljubljana, vašo izpostavo FURS ali pa ga pošljete na naš naslov Štihova 14, 1000 Ljubljana.
2. Obrazec lahko enostavno oddate elektronsko prek storitev elektronskega poslovanja FURS eDavki: (povezava: edavki.durs.si) V tem primeru kot upravičenca navedete Zvezo paraplegikov Slovenije z davčno številko 96624116.
Hvala, ker boste postali dobrodelni in z vašim plemenitim dejanjem pomagali Zvezi paraplegikov Slovenije.