DOGODEK

Likovna razstava in delavnica ob izviru Obrha

Datum:
10. 07. 2020
12. 07. 2020

Kraj:

Vrhnika pri Ložu

Lokacija:

Stara žaga ob izviru Obrha

Zavod Ars Viva pripravlja od 10. do 12. julija 2020 ob izviru Velikega Obrha v Vrhniki pri Ložu tradicionalno likovno delavnico in razstavo ustvarjenih del, ki se je udeleži tudi veliko slikarjev in kiparjev Likovne sekcije pri Zvezi paraplegikov Slovenije.
Izjemno atraktivna lokacija ob stari žagi ob žuborenju drugega izvira Ljubljanice vsako leto privlači ogromno število obiskovalcev. Predvsem tiste, ki si želijo sprostitve in uživanja v neokrnjeni naravi. Delavnici se bodo pridružili tudi otroci, ki bodo dodatno popestrili dogajanje. V objektu je v primeru slabega vremena, dovolj prostora za ustvarjanje, na voljo pa je nekaj sob, ležišča v šotorih in na senu. Zato s seboj prinesite spalne vreče in vse potrebno za osebno higieno. Po dogovoru je možna nočitev tudi Youth hostlu v Podcerkvi. V jurčku je urejena kuhinja in jedilnica.
Vsak slikar in kipar naj s seboj prinese po dve likovni deli za skupinsko razstavo. Po dogovoru z avtorjem bodo dela tudi naprodaj.
V soboto, 11. julija 2020 ob 20. uri pa pripravljajo gledališko predstavo “Podalpska žrebca.
Udeležencem nudijo brezplačno bivanje na žagi, predvsem pa prijateljsko družbo, ki naj vsem pomeni navdih in impresijo. Informacije in prijave Benjamin Žnidaršič 041 741 750, benjamin.znidarsic@gmail.com