Turizem rezervacije

HIŠICA 161

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno, po zaključenem terminu vam tudi ni potrebno počistiti hišice, za kar je poskrbljeno.

V poletnem terminu od 1.6. do 31.8 je hiške možno najeti za ne manj kot šest nočitev v primeru, da želite manj se obrnite na predstavnika Zveze.

100 1119100 1119100 1120100 1123DSCN8124100 1108

HIŠICA 162

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ta hišica ima sicer tudi mansardo, kjer  sta dva spalna prostora, v enem je zakonska postelja, v drugem pa postelja in dodatno ležišče. Spodaj je predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, kopalnico in teraso, V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s petimi stoli, dve ločeni postelji  in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

V hišici ni potrebno imeti s seboj posteljnine, za kar je poskrbljeno s strani čistilnega servisa, ki po zaključenem terminu tudi počisti hišico.

100 1094100 1104100 1141100 1147DSCN8236100 1101

HIŠICA 163

št. ležišč: 5
št. dodatnih ležišč: 1

100 1088100 1089100 1141100 1143DSCN7919100 1128

HIŠICA 164

št. ležišč: 4

Hišica je arhitekturno urejena in kot taka omogoča počitnikovanje tudi gibalno oviranim osebam in njihovim družinam. Ima predprostor, dnevni prostor s kuhinjo, spalnico, kopalnico in teraso. V hišici je klimat, kateri v poletnih mesecih hladi objekt, pozimi pa prijetno ogreje. V dnevnem prostoru je miza s štirimi stoli, trosed, ki se raztegne v ležišče za dve osebi in TV sprejemnik. Kuhinja je opremljena z vsem potrebnim priborom in posodo, štedilnikom z dvema steklokeramičnima ploščama, samostoječim hladilnikom in mikrovalovno pečico. V spalnici sta dve ločeni postelji, ena od njih je električna in tako omogoča nemoteno uporabo tudi težje gibalno oviranim osebam. Kopalnica ima prho s kopalnim stolom in WC, uporabljate lahko tudi sušilec las, ki je že montiran. Na terasi je vrtna garnitura s stoli in mizo ter senčnik.

Po končanem terminu hišico za seboj počistite, da bo pripravljena za naslednjega gosta.

Kopalne karte niso vštete v ceni.

100 1113DSCN8126DSCN8128DSCN8231100 1142DSCN7930