Aktualne zaposlitve

Osebna asistenca

Zveza paraplegikov Slovenije že več kot 50 let skrbi za dobrobit svojih članov, od pričetka leta 2019 pa nudi možnost osebne asistence ljudem, ki zaradi invalidnosti potrebujejo pomoč drugega, da lahko živijo bolj neodvisno in kvalitetno življenje.

Delo osebnega asistenta je kot nalašč za vas, če ste vedra, prilagodljiva in empatična oseba, ki želi pomagati sočloveku, da zaživi bolj polno življenje.

Delo pri uporabnikih se razlikuje od osebe do osebe, vendar pomoč večinoma potrebujejo pri osebni negi, gospodinjskih opravilih, pripravi hrane, komunikaciji, vključevanju v okolje ter različnih  spremstvih (sprehodi, izleti, prireditve,…). Predhodno znanje in izkušnje niso potrebne, saj delo poteka v skladu z navodili uporabnika.

Kot stabilen delodajalec z dolgoletno tradicijo, vam nudimo redno plačilo skladno s 23. plačnim razredom (1043,68 EUR bruto) z vsemi dodatki - regres za prehrano, dodatek za nočno delo / deljen delovni čas / delo na nedeljo ali praznik, regres za letni dopust ter povračilo potnih stroškov.

Zaposlitev je možna za polni ali skrajšani delovni čas.

Po preteku določenega obdobja nudimo zaposlitev za nedoločen čas.

Vsako leto prirejamo tudi brezplačna izobraževanja za naše osebne asistente, kjer se lahko naučite veliko novega oziroma izboljšate in si olajšate svoje dosedanje delo.

Želimo si zanesljivih sodelavcev za dolgoročno in vzajemno uspešno sodelovanje.

V kolikor menite, da bi delo osebnega asistenta/-ke z veseljem opravljali, nam na elektronski naslov info@zpsasistenca.si posredujte kratek življenjepis.

OSEBNI ASISTENT (M/Ž) NA PODROČJU KRANJA

Zaposlitev za polni delovni čas. Urnik dela je gibljiv/nestalen. Okvirna mesečna plača: 1043,68 EUR bruto mesečno.

Zaposlitev za določen čas do 31. 03. 2021.

Gibalno ovirana oseba bo vašo pomoč potrebovala pri osebni negi, gospodinjskih opravilih in/ali spremstvih.

Iščemo zanesljive, prilagodljive in pozitivne osebe, ki bi z veseljem, vestno in potrpežljivo opravljale delo osebnega asistenta. Svojo prijavo s kratkim življenjepisom pošljite na info@zpsasistenca.si ali pokličite 051 658 193. V prijavi navedite področje dela, ki vas zanima.

Rok za prijavo kandidatov: 06. 11. 2020

OSEBNI ASISTENT (M/Ž) NA PODROČJU DOMŽAL

Zaposlitev za določen čas do 31. 03. 2021.

Iščemo zanesljive, prilagodljive in pozitivne osebe, ki bi z veseljem, vestno in potrpežljivo opravljale delo osebnega asistenta. Svojo prijavo s kratkim življenjepisom pošljite na info@zpsasistenca.si ali pokličite 051 658 460. V prijavi navedite področje dela, ki vas zanima.

Rok za prijavo kandidatov: 30. 10. 2020