• Aktualni dogodki

Vabljeni v mobilno hiško Roža v kampu Moravske toplice.

27. Marec 2024

Hiška je primerna in dostopna za družino oz. skupino z enim članom na navadnem invalidskem vozičku. Hišica lahko sprejme do šest oseb in je v neposredni bližini recepcije in kopalnic, ki nudijo vse za brezskrben oddih (prilagojen WC, prilagojen tuš, pralnica, pomivalni stroj, sušilni stroj, prostor za pomivanje posode in perila). Hiška ima kuhinjo, dnevni del s televizijo in raztegljivim kavčem, sobo z zakonsko posteljo (dostopna) in sobo z dvema pogradoma (nedostopna). Parkirno mesto je tik ob hiški. V hiški ni dovoljeno kaditi. Domače živali v hiški lahko bivajo za doplačilo. Kamp za čas oddiha v izposojo da ključ do prilagojenih sanitarij, kjer je tudi tuš (sanitarije so ogrevane celo leto).

V kampu je v jutranjih urah odprta pekarna, v bližini so otroška igrala, trgovina in ponudba različnih restavracij (fast food, špageterija, picerija, a la carte, ...). Le 15 minut stran je Murska Sobota.

Cena z vključenimi bazenskimi kartami, ki dovoljujejo neomejen dnevni vstop na bazene Term 3000, je za dve odrasli osebi 99 €/noč. Otroci do 6. leta starosti imajo prost vstop, tisti med 6-15 let pa imajo 30% popust na cene kopalnih kart. Poleti in ob določenih terminih imajo Moravske toplice posebno ponudbo za družine in ima en otrok do 12. leta brezplačno karto za bazene.

Cena najema je odvisna od števila oseb in termina.

Za več informacij pišite na dobrodoselsi@gmail.com ali pokličite na 040 360 950, Vesna

Facebook stran: https://www.facebook.com/mobilna.hisica.roza.moravske.toplice