• Sociala - Osebna asistenca

Triažna urološka ambulanta

19. November 2018

Triažna urološka ambulanta je že od 15. septembra 2014 na voljo vsem članom pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.

Ambulanta v UKC I. nadstropje hodnik B (cistoskopija) Zaloška 2 bo naše člane (paraplegike in tetraplegike) sprejemala po predhodnem naročilu - telefon 01 522-35-19 (prosimo kličite med 7.30 in 8.30 ter 14.00 in 15.00). Ob telefonskem klicu morate obvezno povedati, da se prijavljate preko Zveze paraplegikov Slovenije. Pred obiskom urologa si zagotovite ustrezno napotnico za pregled pri specialistu urologu v ambulanti za paraplegike. V primeru, da še niste bili obravnavani na tem oddelku oz. ambulanti imejte s seboj zdravstveno dokumentacijo in vašo kontaktno številko.

Triažna ambulanta prioritetno vsak ponedeljek v mesecu sprejme po tri člane Zveze.

Preglede opravljajo:  asist. Uroš Fekonja, dr. med., spec. urolog, asist. Bojan Štrus, dr. med., spec. urolog asist. in Dejan Galič, dr. med., spec. urolog, ki vas bodo seznanil z vašim trenutnim zdravstvenim stanjem, kakor tudi z morebitno dodatno terapijo.

Spoštovane članice in člani - urološke težave so posledica naše invalidnosti, brezbrižnost do njih pa lahko v naše življenje prinese hude posledice, ki so lahko tudi smrtno nevarne. Teh se velikokrat premalo zavedamo zato apeliramo na vas, da ponujeno priložnost tudi izkoristite.

V kolikor že imate kakšne težave ali se bojite čakalne dobe, pokličite takoj in ne odlašajte s prijavo za pregled! Več podrobnosti dobite tudi na Zvezi pri Žigi Bajdetu -  tel: 01 230-25-22 - ali 01 432-71-38.

Zveza paraplegikov Slovenije