• Šport

Slovesno odprtje 15. sezone lige NLB Wheel

4. November 2022

Nova sezona Lige NLB Wheel, ki jo organizira Zveza paraplegikov Slovenije je pred vrati, prvi turnir 15. sezone, tekmovanje pa se pričenja 5. oktobra 2022 v Zagrebu, kjer je gostitelj domači klub KKI Zagreb. Med prvo in drugo tekmo turnirja pa bo na sporedu tudi slovesnost ob začetku sezone.
V veliko čast in zadovoljstvo nam je, ker bomo lahko v svoji sredini pozdravili eminentne goste, kar nam daje novih moči in elana pred novo sezono.

Svoj prihod so potrdili Dubravko Kmetović, direktor Regionalne Lige ABA, Saša Baždarić, vodja marketinga Lige ABA, Josip Držajić, podpredsednik Hrvaškega paraolimpijskega komiteja,  Alaga Pašić, predsednik Zveze v košarki na vozičkih BiH, Dane Kastelic, predsednik Zveze paraplegikov Slovenije, ter Andrej Jakšič, direktor podjetja Bauerfeind Slovenije, ki je srebrni sponzor lige NLB Wheel.
Slovesnost bo potekala med prvo in drugo tekmo prvega turnirja 15. tekmovalne sezone. Zbrane bosta nagovorila Dane Kastelic, predsednik Zveze paraplegikov Slovenije, Josip Držajić, podpredsednik Hrvaškega paraolimpijskega komiteja ter Dubravko Kmetović, direktor Regionalne Lige ABA.
Ob koncu slovesnosti bo potekal tudi žreb za dva športna vozička, ki ju podarja podjetje NLB, d.d, ki je zlati sponzor tekmovanja NLB Wheel.
Tekmovanje iz Zagreba si lahko pogledate v neposrednem prenosu
NLB Wheel | KKI Zagreb – KKK Singidunum

NLB Wheel | KKI Vrbas – Parasport Slovenia