• Aktualni dogodki

Plesni par Lara in Klemen osvojil srebrno medaljo

7. Oktober 2019

Na Poljskem v mestu Lomianki je od 4. do 6. oktobra 2019 potekalo tekmovanje v paraplesu. Za kar najboljše rezultate so se potegovali tudi trije slovenski plesni pari pod vodstvom trenerja Andreja NovotnyjaLara Nedeljkovič (Društvo paraplegikov ljubljanske pokrajine) in Klemen Dremelj, Nastija Fijolič in Klemen Pirman ter Breda Košir in Miha Rednak.
V uvodnem danevu tekmovanja sta na plesnem parketu blestela Lara in Klemen, ki sta v kategoriji kombi standard 2 zasedla drugo mesto.
V nadaljevanju pa sta si Lara in Klemen s čudovito plesno točko v kategoriji kombi latin 2 priplesala tretje mesto. Lara je nastopila še v kategoriji single women 2 in osvojila četrto mesto.
Dobre rezultate sta dosegla tudi druga dva naša plesna para, ki sta prišla vse do finalnih nastopov.
S kvalitetnimi in konkurenčnimi nastopi so si naši plesalci tudi uradno priplesali normo za svetovno prvenstvo, ki bo novembra v Nemčiji.