• Aktualni dogodki

Lek-Novartis zaposluje invalide

19. September 2022

V Leku, članu skupine Sandoz, že vrsto let stremijo k vključenosti invalidov v svoje delovne procese. Vse paraplegike, tetraplegike in druge osebe z omejitvami vabijo, da si ogledate njihovo spletno stran, kjer so objavljena prosta delovna mesta.
Nabor vseh trenutno odprtih oglasov v angleškem jeziku najdete - TUKAJ
Ta stran vsebuje vsa delovna mesta, ki so trenutno na voljo v Sloveniji, hkrati je razvrščanje po področjih dela zelo enostavno, zato priporočajo iskanje preko te strani. Med oglasi v slovenščini lahko pobrskate TUKAJ
Vse iskalce zaposlitve z invalidnostjo naprošajo, da jih o prijavi obvestite na naslov diversity.inclusion_slo@novartis.com in navedete, kakšne prilagoditve potrebujete tako v selekcijskem postopku kot na delovnem mestu.
Bogat je tudi Lekov seznam prostih delovnih mest za študente, ki ga dobite pri Tanji Kovačič na Zvezi paraplegikov Slovenije.
Vsi, ki potrebujete dodatne informacije glede iskanja zaposlitve pri Leku/Novartisu, lahko kontaktirane Tanjo Kovačič na telefonsko številko 031-706-302, e-mail naslov tanja.kovacic@zveza-paraplegikov.com ali osebno na naslovu Zveze paraplegikov Slovenije na Štihovi 14 v Ljubljani.