TRETJI KROG NLB WHEEL LIGE ZA EKIPE SKUPINE A

datum: 18.02.2019

Slovenska ekipa (rdeči dresi) je z dobro igro premagala KKI ZagrebEkipe NLB Wheel lige skupine A – KIK Sana, ZŠIS-POK, KIK Zmaj in KKI Zagreb, so 17. februarja 2019 v športni dvorani Gradačački sejem, odigrale tretji krog. Tekmovanje je v organizaciji Zveze paraplegikov Slovenije pripravila ekipa KIK Zmaj in se v uvodni tekmi tretjega kroga pomerila s favorizirano ekipo KIK Sana iz Sanskega Mosta. Domačini so KIK Sano presenetljivo porazili z 62:52.Sodniška trojka
V naslednji tekmi sta se pod koši srečali KKI Zagreb in slovenska ekipa ZŠIS-POK. Zagrebčani, ki so v tej sezoni še brez zmage, so tudi to tekmo zgubili (43:57). Zgubili so tudi naslednjo tekmo s prvo ekipo na lestvici skupine A KIK Sano (52:60).
V zadnji tekmi sta se pomerili dokaj enakovredni ekipi – ZŠIS-POK in KIK Zmaj. Boljša je bila slovenska ekipa, ki je domačine ugnala z 69:60.
Najboljši strelci v skupini A po treh krogih: Milan Slapničar (ZŠIS – Tretje kolo je bilo odigrano v GradačcuPOK) 148.
Sabid Karupović (KIK SANA) 119 in Arnel Mulić (KIK ZMAJ).
Tekme so sodili: Mitja Dečman (SLO), Hrvoje Penciger, (HR) in Damir Kunisić, (BiH), spremljala pa tehnični delegat Milan Lukan in vodja lige Gregor Gračner. Generalni pokrovitelj lige je Nova ljubljanska banka, medijski pa Kosarka.si.  NLB Wheel liga
Rezultati po treh krogih:
1. KIK Sana -11
2. ZŠIS-POK – 10
3. KIK Zmaj – 9
4. KKI Zagreb - 6

< nazaj na prejšnjo vsebino