SOR V NADALJEVANJU – X

datum: 18.07.2018

Gostje so si ogledali finalno tekmo svetovnega prvenstvaV Domu paraplegikov Pacug je 15. julija bilo zelo živahno. Ljubiteljice in ljubitelji nogometa so si ogledali finalno tekmo svetovnega prvenstva med Francijo in Hrvaško. Bilo je pravo navijaško vzdušje, saj se je navijalo tako za ene kot za druge.Otroci so se zabavali z različnimi animacijami
Gostje so uživali tudi v dobri hrani, za to je poskrbel Dragan, ki je pripravljal žar specialitete. Z raznimi animacijami pa je bilo poskrbljeno tudi za najmlajše.
17. julija so udeleženci SOR za zaključek sedemnajstdnevne rehabilitacije pripravili večerno druženje.
V teh desetih nadaljevanjih smo vam predstavili potek SOR v četrti skupini Četrta skupina SORše posebej pa prostočasne popoldanske in večerne dejavnosti.
Seveda pa podobne aktivnosti potekajo v vseh skupinah. V Domu paraplegikov Pacug resnično poskrbijo za kvalitetne terapije in dobro počutje udeležencev skupinske obnovitvene rehabilitacije.

< nazaj na prejšnjo vsebino