POLETNA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

datum: 20.06.2018

Poletna številka glasila ParaplegikPARAPLEGIK - Dragi obiskovalci naše spletne strani. Prihajajo dolgi vroči poletni dnevi, zato je idealen čas, da prelistate poletno številko glasila Paraplegik. Preberete si lahko prispevke, ki so jih pripravili številni avtorji in dopisniki iz vseh devetih pokrajinskih društev Zveze paraplegike Slovenije.
Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni piše o zelo odmevnem praznovanju 49. rojstnega dne naše organizacije, ki smo ga obeležili 16. aprila 2018 na Vranskem. Omenja tudi letošnjo obnovitveno rehabilitacijo, ki je že v polnem teku.
Sledijo še prispevki: Praznik so zaokrožili zanimivi dogodki, Zdravljenje in rehabilitacija ljudi z okvaro hrbtenjače, Invalidi in gore, Kaj se dogaja na Evropski sceni v zvezi z evropskim standardom za pse pomočnike, Parawing 2018 – motoristi z zlatimi srci in krili, Zaključni posvet projekta v Uri-Soča, Postopki oploditve z biomedicinsko pomočjo, Invalidi brez invalidskega zavarovanja, Dvig socialne pomoči, Otvoritev prvega učnega čebelnjaka na svetu…
V nadaljevanju boste zasledili članke, ki so namenjeni športu in o športnih dosežkih naših športnikov. Zanimivi so tudi prispevki s področja kulture in potopisnih dogodkov.
Zadnje strani pa so kot vedno namenjene dogodkom iz življenja paraplegikov in tetraplegikov ter razvedrilu.   < nazaj na prejšnjo vsebino