SREČANJE S PREDSTAVNIKI POLITIČNIH STRANK

datum: 18.05.2018

Invalidsko varstvo v Sloveniji 2018 – 2022
V Republiki Sloveniji je že tradicija, da ob volitvah v Državni zbor RS predstavniki reprezentativnih in drugih invalidskih organizacij, ki so povezane v Nacionalni svet invalidskih organizacij Slovenije, skupno izpostavimo političnim strankam nekaj aktualnih vprašanj in ključnih razvojnih pobud s področja invalidskega varstva. Hkrati prisluhnemo tudi njihovim stališčem ter mnenjem.
Zato vas vabimo, da se udeležite srečanja z naslovom INVALIDSKO VARSTVO V SLOVENIJI 2018 – 2022 ki bo potekalo -
22. maja 2018 ob 9.00 uri v dvorani št. 1, KOLOSEJ, Šmartinska 152, Ljubljana
Ob tem smo pripravili protokol o sodelovanju s političnimi strankami, s katerim podpisniki protokola (NSIOS in politične stranke) izražamo pripravljenost, da v obdobju naslednjih štirih letih sodelujemo pri uresničevanju človekovih pravic, izboljšanju položaja in kakovosti življenja invalidov v Sloveniji ter udejanjanju Konvencije OZN o pravicah invalidov, za katerega smo povabili politične stranke, da se mu pridružijo in ga podpišejo.
(Vstop je možen preko glavnega vhoda in čez stranska vhoda na levi strani, na razpolago je zadostno število parkirnih mest).
NSIOS

< nazaj na prejšnjo vsebino