LETOŠNJI PARAWING BO ODKRIVAL LEPOTE GORENJSKE

datum: 24.05.2018

Na izlet z GoldWing motorjiAdrenalinski dogodek ParaWing 2018, ki bo 2. junija potekal po poteh gorenjskih graščakov, bo še bolj zanimiv in razburljiv. Nadejamo si namreč udeležbe nekaterih članov Združenja Goldwing Slovenija s popolnoma novimi GoldWingi, letnik 2018, za katere pravijo, da so »majhen korak za človeka, a velik skok za motorista.« Vožnja z njimi je še udobnejša, po potrebi bolj dinamična, pa tudi varnejša.
Tokrat se bo glavno dogajanje odvijalo v Škofji Loki, natančneje na novo zgrajenem Trgu pod gradom, ki kot tak omogoča vse kar potrebujemo za varno in prijetno izpeljavo adrenalinskega dogodka.
Start v Škofji LokiIz Škofje Loke se bomo po Selški dolini zapeljali proti Selcam, kjer bomo zavili proti Kropi. Pot nas bo nato skozi Lancovo ter Radovljico pripeljala do Bleda kjer predvidevamo krajši postanek. Toda motorjev ne bomo zapuščali, kar pomeni, da bo vsak voznik »moral« peš prinesti sopotnici ali sopotniku tisto znamenito blejsko »kremšnito«. Za vrnitev v Škofjo Loko bomo za pot od Lesc do Kranja izbrali avtocesto, nato pa se skozi Bitnje in Žabnico vrnili na zbirno mesto. Pot bo razgibana, od zavite in slikovite ceste preko Jelovice, do hitre avtoceste.
Sledilo bo prijetno druženje z ogledom znamenitosti Škofje Loke, tako kot vsa leta nazaj pa ima tudi letošnji dogodek humanitarno noto.
VABILO

< nazaj na prejšnjo vsebino