DAN MOBILNOSTI INVALIDOV -16. 4. 2018

datum: 12.04.2018

Dan mobilnostiVIDEO - PRIJAVE SAMO DO 12. APRILA 2018 - V sodelovanju z AMZS, Toyoto in BDF., bo Zveza paraplegikov Slovenije ob svoji 49. letnici ustanovitve pod geslom »Dan mobilnosti invalidov« pripravila različne spremljajoče aktivnosti. V ponedeljek, 16. 4. 2018 vse voznike invalide vabimo na prireditev v AMZS Center varne vožnje na Vranskem. Vabimo vas, da se nam ob 14.00 pridružite na poligonu in preizkusite svoje vozniške sposobnosti na adrenalinski terenski vožnji. Aktivnosti na poligonu se lahko udeležite z lastnim prilagojenim vozilom ali pa se preizkusite v vožnji vozila Toyota z BDF ročico. BDF ročica za ročno upravljanjeŠtevilo mest je omejeno, zato se morate za preizkus adrenalinske terenske vožnje na poligonu prijaviti. Prijave zbiramo do 12. 4. 2018! V primeru, da boste imeli težave s prijavo prek spletne strani, se lahko prijavite tudi po telefonu. Do 12. 4. 2018 med 10.00 in 16.00 uro pokličite na telefonsko številko 080 26 36.
Program prireditve 16. april 2018 - AMZS Center varne vožnje na Vranskem:
- 9.30 - slovesna seja Skupščine Zveze
- 11.00 - okrogla miza »Izzivi paraplegije – Mobilnost za vse,«
- 13.00 - novinarska konferenca,
- 14.00 - prikaz elementov varne vožnje, predstavitev hibridnih vozil Toyota z BDF. ročico, adrenalinska terenska vožnja
Spremljevalni program dogodka bo tudi predstavitev invalidskih organizacij ter izdelkov in pripomočkov za invalide. Na razstavnem prostoru C se bodo predstavila invalidska društva, zveze, združenja, vozila Toyota, BDF. ročice, ponudniki opreme za invalide (vozički, inkontinenčni material ipd.)

< nazaj na prejšnjo vsebino