SPOMLADANSKA ŠTEVILKA GLASILA PARAPLEGIK

datum: 26.03.2018

Spomladanska številka ParaplegikaParaplegik - Dragi obiskovalci naše spletne strani. Letošnja zima se je počasi umaknila in pomladi dovolila, da njeni sončni žarki zasijejo v vsem svojem sijaju. Da bi jo lažje pričakali kliknite na povezavo in preberite številne članke, razne intervjuje in potopise, ki so jih pripravili dopisniki vseh pokrajinskih društev Zveze paraplegikov Slovenije.
Predsednik Zveze Dane Kastelic v svoji kolumni med drugim piše o glavnem financerju FIHO, ki namenja vse manj sredstev za izvajanje posebnih socialnih programov v letošnjem letu.
Sledi prispevek o učnem čebelnjaku, ki bo s prilagoditvami namenjen usposabljanju čebelarjev na invalidskih vozičkih.
V nadaljevanju si preberite še: Radio Slovenija še naprej dostopen, Bo železniška postaja še dostopna, Pomoči za invalide pri nakupu letne vinjete 2B, Določanje ciljev v rehabilitaciji, Inkontinenčni dermatitis, Športnemu dogodku so veliko pozornost posvetili tudi mediji…itd.
Sledijo še številni prispevki o športu in športnih dosežkih naših športnikov. Prelistajte tudi članke s področja kulture in zanimivih potopisov. Zadnje strani pa so tako kot vedno namenjene razvedrilu.

< nazaj na prejšnjo vsebino